POSETIO SAM ŠKOLU VLADISLAV RIBNIKAR Vučić: Nemam potrebe da se pravdam bilo kome ko misli da ima monopol na bol i tugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 20:28

POSETIO SAM ŠKOLU "VLADISLAV RIBNIKAR" Vučić: Nemam potrebe da se pravdam bilo kome ko misli da ima monopol na bol i tugu

Voditeljka u Dnevniku RTS pitala je predsednika Srbije Vučića o poseti osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u Dnevniku na RTS-u naglasio je da je školu "Vladislav Ribnikar" posetio bez kamera.

- Posetio sam školu "Vladislav Ribnikar". Samo nemam potrebu da se nekome pravdam. Nisam vodio kamere sa sobom danas. Seljaci su me videli bez ijedne kamere. Bez ičega. Jednu fotografiju koju vidite telefonom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uslikana. Nema drugih. Dakle, bili su ovi ljudi iz bezbednosti i direktorka škole, bilo je nekoliko nastavnika i žena domar... Upisao se u knjigu žalosti. Obišao mesto zločina. Užasno je. Jeziva tragedija - rekao je Vučić i dodao:

- Ali nemam potrebe da se pravdam bilo kome ko misli da ima monopol na bol i tugu i da objašnjavam nekome da sam normalan čovek i da imam troje dece i da sam noćima plakao, borio se da donesemo mere i da nešto promenimo. Kome da objašnjavam? Onima koji mi svakog dana predstavljaju sina kao kriminalca, oca kao kriminalca, brata kriminalca?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Obišao sam, bez kamera i školu Vladislav Ribnikar u Beogradu

Izvor: Beta, 23.Maj.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je obišao, bez kamera, beogradsku osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" u kojoj je 3. maja učenik ubio deset osoba a više njih ranio.On je za RTS kazao da "nema potrebe da se nekome pravda", te da, kako je naveo, "ni danas nije vodio kamere"...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.