NFL zvezda posle klečanja tokom američke himne na Najki reklami

Izvor: Danas, 04.Sep.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL zvezda posle klečanja tokom američke himne na Najki reklami

ReutersKapernik je šest godina bio kvoterbek ekipe iz San Franciska Jedan od najpoznatijih igrača američkog fudbala Kolin Kapernik, koji je izazvao buru u SAD kada je klečao tokom američke himne, novo je lice Najki reklamne kampanje. Lice bivšeg kvoterbeka San Francisko Fortinajnersa nalazi se na reklami povodom 30 godina od Najkijeve čuvene Just do it […] Članak NFL zvezda posle klečanja tokom američke himne na Najki reklami se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novo zanimanje za novo vreme

Izvor: Danas, 05.Sep.2018, 08:32

Grafička škola baštini tradiciju grafičarstva koja se u Srbiji razvija od 1834. godine. Članak Novo zanimanje za novo vreme se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.