NEZAPAMĆENO NEVREME U TOPOLI, POTPUNI POTOP! Nebo se spojilo sa zemljom, vetar lomio, padao grad (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 10:46

NEZAPAMĆENO NEVREME U TOPOLI, POTPUNI POTOP! Nebo se spojilo sa zemljom, vetar lomio, padao grad (FOTO)

Kišna kanalizacija nije mogla za kratko vreme da primi veliku količinu vode.

Olujno nevreme praćeno gradom ponovo je pogodilo opštinu Topola. Prema rečima meštana, protivgradna služba je dejstvovala ali ipak mestimično u selima Vojkovci, Jarmenovci, Blaznava, Plaskovac, Donja Šatornja, Ovsište i Vinča bilo je grada uz obilnu kišu.

- Ovo je nezapamćeno, odjednom se smračilo, nebo se spojilo sa zemljom. Olujni vetar je lomio grane bilo je i grada. Voda je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nosila sve pred sobom, makadamski putevi su uništeni. Malina se ovih dana intenzivno bere, međutim olujni vetar i jaka kiša su pričinili velike štete dosta plodova je na zemlji a i ono što je ostalo gubi kvalitet zbog kiše - pričaju meštani iz sela Vojkovci.

Obilna kiša napravila je probleme i u samoj varoši jer kišna kanalizacija nije mogla za kratko vreme da primi veliku količinu vode.

- Od svake obilnije kiše imamo problem, voda poplavi ulicu, prizemlja u kućama, probija u dvorišta sa donje strane ulice - kažu meštani iz Krive Bare.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.