NEZAPAMĆENO NASILJE: Dečko ju je brutalno pretukao i pokušao da joj odseče jezik (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENO NASILJE: Dečko ju je brutalno pretukao i pokušao da joj odseče jezik (FOTO/VIDEO)

Nije verovala da će joj se ovo dogoditi!

Pre nego što je doživela ovu stresnu situaciju u životu, 25-godišnja Carleigh Hager je verovala da je pronašla svog princa na belom konju.

PO PODU LOKVE KRVI I NEIZDRŽIV SMRAD: Majka-monstrum IZREŠETALA decu na spavanju!

Čak je i zamišljala udati se za njega jednog dana.

A onda se desio veliki preokret…nakon što su prisustvovali jednom venčanju, on ju je počeo verbalno vređati, a ono >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je usledilo posle toga joj je promenilo život iz korena.

Nakon što su otišli na spavanje, Ryan je zaključao vrata i počeo je udarati. Čak su i prijatelji provalili u sobu i gurali ga od nje.

Potom je i njih zaključao u drugu sobu i nastavio sa svojim napadom. U jednom trenutku je čak pokušao da joj odseče jezik.

Kroz san se seća ovog napada. Odlučila je javno progovoriti o tome i svima u sličnoj situaciji poslati jasnu poruku.

OVAJ VIDEO ĆE VAS RAZBESNETI: Otac dao snajper ćerki (7), a ona nije imala milosti

Srećom, Ryan je završio u zatvoru. U međuvremenu Carleighina porodica prikuplja sredstva za njeno lečenje i ostale medicinske troškove.

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.