NEZAPAMĆENI ULOV ŠPANSKE POLICIJE: Zaplenjeno skoro PET TONA kokaina, vrednost procenjena na 105 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 14:15

NEZAPAMĆENI ULOV ŠPANSKE POLICIJE: Zaplenjeno skoro PET TONA kokaina, vrednost procenjena na 105 miliona evra

Policija je navela da se brod zaustavio u lukama u desetak zemalja pre nego što je izvršena racija u utorak.

Španska policija saopštila je danas da je zaplenila 4,5 tona kokaina, čija je procenjena vrednost 105 miliona evra, na brodu pod zastavom Togoa koji je prevozio stoku u blizini Kanarskih ostrva i uhapsila 28 članova posade.

Policija je navela da se brod zaustavio u lukama u desetak zemalja pre nego što je izvršena racija u utorak, a da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krijumčari droge počeli da koriste brodove za prevoz stoke jer je policiji teže da u tom slučaju uđe u trag ilegalnom tovaru.

Policija je saopštila da su plovidbu broda "Orion V" od Kolumbije pratile španske vlasti, američka Uprava za borbu protiv droga i policija Togoa, a da je droga zaplenjena u Las Palmasu na Gran Kanariji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zaplena 4,5 tona kokaina

Izvor: B92, 28.Jan.2023

Španska policija saopštila je da je zaplenila 4,5 tona kokaina, čija je procenjena vrednost 105 miliona evra...zaplena se dogodila na brodu pod zastavom Togoa koji je prevozio stoku u blizini Kanarskih ostrva i uhapsila 28 članova posade...Policija je navela da se brod zaustavio u lukama u desetak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.