NEZAPAMĆENI HOROR U GRADU: Tri devojčice brutalno ubijene - policija zatekla JEZIV prizor u STANU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 22:29

NEZAPAMĆENI HOROR U GRADU: Tri devojčice brutalno ubijene - policija zatekla JEZIV prizor u STANU

Jeziv zločin ubistva dece potresao je lokalnu javnost.

Policija u Hongkongu danas je uhapsila ženu osumnjičenu za ubistvo svoje tri ćerke, što je jedan od retkih nasilnih zločina u tom gradu.

Tri devojčice, starosti dve, četiri i pet godina već su umrle kada su policajci stigli u njihov stan, na poziv žene koja im je rekla da ih je ubio njen muž, prenosi AP.

Policijski nadzornik Alan Čung rekao je da su supružnici bili razdvojeni oko godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, kao i da veruju da je žena kriva za ubistva.

On je naveo da na telima dece nisu pronađene rane, kao ni oštri predmeti ili droga na licu mesta, ali da je pronađen krvavi jastuk koji je verovatno korišćen kako bi se deca ugušila.

Dodao je da je policijska istraga pokazala da je slučaj povezan sa porodičnim nasiljem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hrvatska policija razrešila zločin star 25 godina: Žena kod Koprivnice naručila ubistvo muža

Izvor: Blic, 06.Jun.2023, 00:14

Siniša S. (53) i Zlata T. (56) završili su u istražnom zatvoru odlukom sudije Županijskog suda u Varaždinu završili u istražnom zatvoru zbog sumnje da je, svako na svoj način, u maju 1998. godine dao svoj doprinos u pokušaju ubistva muža uhapšene žene. Pritvor im je određen jer je, kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.