NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U VALJEVU: Preminula beba opečena vrelom vodom tokom kupanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 17:10

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U VALJEVU: Preminula beba opečena vrelom vodom tokom kupanja

Jednogodišnja devojčica iz Valjeva preminula je od posledica opekotina zadobijenih tokom kupanja.

Majka (25) juče je na UC Valjevo dovela bez svesti svoje jednogodišnje dete, sa opekotinama zadobijenim od vrele vode prilikom kupanja u kući.

Lekari su pokušali da je reanimiraju, ali bezuspešno.

Naime, majka (25) juče je na UC Valjevo dovela bez svesti svoje jednogodišnje dete, sa opekotinama zadobijenim od vrele vode prilikom kupanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kući.

Ona i suprug imaju četvoro maloletne dece, a devojčica je povrede zadobila najverovatnije tako što je njen brat (3) u momentu odsustva majke iz kupatila, na česmi u kadi pustilo vrelu vodu dok se u istoj nalazila njegova jednogodišnja sestra.

Sve se, kako se saznaje desilo oko 21,30 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Srbiji: Beba preminula od opekotina zadobijenih tokom kupanja

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2023

Osmomjesečna beba u Valjevu preminula je nakon opekotina zadobijenih od vrele vode prilikom kupanja u porodičnoj kući, nezvanično saznaje RTS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.