NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U TUZLI: Otac UBIO dvoje DECE, pa pokušao da izvrši samoubistvo

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U TUZLI: Otac UBIO dvoje DECE, pa pokušao da izvrši samoubistvo

Na regionalnom putu Lipnica - Obodnica kod Tuzle otac je ubio svoje dvoje dece, nakon čega je pokušao da izvrši samoubistvo. Prema nezvaničnim informacijama, sin je imao pet godina, ćerka 12 godina.

- Tragedija se desila oko 19.30. Nakon dojave policija je izašla na lice mesta i zatekla stravičan u prizor. Otac je pucao u svoje dvoje dece u automobilu "pasat". Jedno dete je preminulo na licu mesta. Drugo dete je preminulo u UKC Tuzla - rekao je portparol MUP TK, Izudin Šarić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a prenosi "EuroBlic".

On je dodao da se muškarac koji je pokušao da izvrši samoubistvo nalazi na UKC Tuzla, u teškom stanju, jer je pucao sebi u glavu.

- Čekamo da se završi uviđaj nakon čega će biti poznato više detalja o ovom slučaju, kao i identitet muškarca i dece - kazao je Šarić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U TUZLI: Otac ubio dvoje dece, pa pokušao samoubistvo

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2016

U mestu Lipnici kod Tuzle otac je pucao u svoje dvoje dece, a potom pokušao samoubistvo SARAJEVO - Jedan otac u mestu Lipnici kod Tuzle večeras je pucao u svoje dvoje dece, a potom pokušao samoubistvo. Sarajevski mediji su objavili da je N.Đ., rođen 1974. godine, u svom vozilu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.