NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA POTRESA MALI GRAD: Čitava porodica ubijena, a ocu ni traga ni glasa! Evo šta bi mogao biti motiv (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 20:05

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA POTRESA MALI GRAD: Čitava porodica ubijena, a ocu ni traga ni glasa! Evo šta bi mogao biti motiv (VIDEO)

Ova misterija intrigira mnoge
U aprilu 2011. godine, cela porodica Dupont de Ligones iz francuskog grada Nanta nestala je bez traga. Šta se zapravo dogodilo sa ovom omiljenom i cenjenom porodicom? Radi se o bračnom paru Ksavijeru i Anjes i njihovoj deci Arturu, Tomasu, En i Benoi - nije im bilo ni traga ni glasa.
Nakon što su stvari porodice nestale iz njihovog doma, a kapci na kući ostali zatvoreni, počela je zabrinutost među komšijama. Policija je nekoliko puta obišla kuću, ali ništa sumnjivo nije pronađeno. Tek kada su se pojavila misteriozna pisma sa pričom o tajnom agentu koji radi za američke tajne službe, situacija je postala još zamršenija.
Ksavijer, otac, je jedini bio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.