NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Išli da proslave rođendan, pa poginule 4 SESTRE i njihovi muževi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Išli da proslave rođendan, pa poginule 4 SESTRE i njihovi muževi! (FOTO)

Kad se sreća pretvori u tugu

Četiri sestre i muževi od njih tri poginuli su ove subote u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Njujorku, kada je limuzina sa 18-oro ljudi sletela s puta, "pokupila" dva pešaka i udarila u parkirani auto. Stradalo je svih 20-oro lica.

Sestre Ebigejl Džekson, Meri Dajson, Alison King i Ejmi Stinburg bile su stare od 30 do 35 godina. Dve od njih su imale decu, dok najmlađa među njima, Ejmi, nedavno udala.

Poginuli su dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su išli da proslave Ejmin rođendan, piše "Njujork Tajms".

- Mojoj najmlađoj nećaki je bio rođendan. Njen muž priredio joj je iznenađenje. Uradili su odgovornu stvar i iznajmili limuzinu, kako niko ne bi vozio pijan. Bile su prekrasne devojke, ceo je život bio pred njima - rekla je ujna ovih žena Barbara Daglas, kada je došla na mesto nesreće u gradić Skori.

Four Sisters Allison King,Abby Jackson,Amy Steenburg and Mary Dyson pictures,killed in New York limousine crash https://t.co/8cbat6k6ef pic.twitter.com/I1RwhvwxBy

— infowe (@infowe) October 8, 2018

Mlade žene bile su veoma bliske, istakao je skrhan tugom njihov brat Tom.

- Bile su kao četiri musketara. Bilo nas je sedmoro - pet sestara i dvojica braće. Mi smo sve što je ostalo - dodao je.

U nesreći su poginuli i muževi od Ebigejl, Meri i Ejmi. Kako je u kolima sa njima bio i Ejmin dever, porodica Stinburg je u jednom danu izgubila oba sina - Aksela i Riča.

Stradali su i novovenčani bračni par Erin i Šejn, Erinin rođak Patrik, njegova devojka Amanda, njihovi kumovi Adam i Ebi, vozač Skat i još petoro ljudi.

Podsetimo, iznajmljena limuzina, u koju je stalo 18 putnika i vozač, projurila je kroz rasksnicu na kojoj je maksimalno ogranićčenje 80 kilometara na sat. Zabili su se u automobile na parkiralištu.

Tragedija koju nadležni u saveznoj državi Njujork nazivaju najsmrtonosnijom saobraćajnom nesrećom od pada aviona 2009. godine, pogodila je i mnoge koji porodicu King nisu ni znali. Jedna žena je tako pokrenula akciju prikupljanja novca za troje dece preminulih sestara, koja je prikupila preko 130.000 dolara.

Four sisters and their spouses among 20 killed in upstate New York limo crash https://t.co/Nwt1mhpqUv pic.twitter.com/2GYMNHINTq

— Ricardo VINTRIS (@mrkoolodo) October 8, 2018

- Kada neko pita koji je najgori strah svakog roditelja, samo jedna stvar vam padne na pamet. Ove subote taj strah je postao stvarnost za Toma i Lindu King. Oni nisu izgubili jedno dete, već svoje četiri prelepe ćerke i njihove muževe. Troje predivne dece je ostalo za njima, da se suoče sa svetom bez majki i očeva. Nema reči kojima se može opisati bol porodice King. Ako ste kao ja, želite da pomognete dok stiskate u zagrljaj sopstvenu decu i ponavljate im koliko ih volite, molim vas donirajte i podelite ovu akciju. Novčani problem treba da bude poslednji sa kojim će ova deca i njihovi staraoci morati da se nose sada - napisala je Džejmi, koja je pokrenula ovo prikupljanje novca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.