NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA ISPRED PORODIČNE KUĆE: Majka ubila jednogodišnju ćerku, otac SLOMLJEN tugom, ostavio dirljivu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 07:05

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA ISPRED PORODIČNE KUĆE: Majka ubila jednogodišnju ćerku, otac SLOMLJEN tugom, ostavio dirljivu poruku

Porodica zavijena u crno

Devojčica Sajra Rouz Toming, koja je imala 13 meseci stradala je kada ju je majka spustila na prilaz u sedištu za automobil, a zatim je nehotice udarila točkom automobila, kažu policajci.

Istražitelji kažu da je majka, Džafria Tornburg, parkirala svoj automobil ispred porodične kuće u Arizoni kada je iznela devojčicu iz vozila dok je još uvek bila u sedištu. Ona je to uradila kako bi izvukla auto iz uskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prostora, kažu policajci i verovala je da je devojčicu spustila u bezbedno područje prekriveno šljunkom.

Zamenici šerifa kažu da se tragedija dogodila kada se nadstrešnica sedišta zakačila za prednju gumu i sedište je palo na put. Majka je, kada je videla šta se desilo, mahnito pozvala Hitnu pomoć, a mala Sajra je hitno prevezena u medicinski centar sa kritičnim povredama, ali nije preživela.

Kako se navodi na stranici gofundme koja je napravljena kako bi se prikupila pomoć za devojčicinu porodicu, ona je rođena 16. maja 2022. godine.

- Ne postoji niko ko se nije nasmejao nakon što je proveo samo trenutak sa njom. Nije bilo važno kako se osećate, ona bi vam ulepšala dan - stoji u opisu. U subotu ujutro, devojčicin otac, Majkl, napisao je blog na stranici. On je izrazio zahvalnost onima koji su donirali novac.

- Ona je bila živo čudo i podsetila je mene, moju suprugu i sve sa kojima je bila u kontaktu da su ljubav prema Bogu i dobrota neba često sa nama ovde na Zemlji u obliku osobe - napisao je on i dodao da on i njegova porodica nikada neće prestati da nose svoju ćerku u svojim srcima.

- Iako sam te izgubio ovde na zemlji ići ću putem koji će me jednog dana vratiti tebi. Uvek ću biti tvoj otac, što je najveća titula koju sam ikada imao u ovom životu. Svaki moj trenutak posvećen je tome da budem čovek kojeg si ti napravila od mene. Volim te. Zauvek - napisao je on na Fejsbuk stranici. Ispod njegove objave nizali su se komentari korisnika Fejsbuka.

"Nemam reči... šaljem vam svu ljubav sveta tokom ovog izuzetno teškog vremena", "Majkl, tako mi je žao zbog tvog gubitka. Molimo se i tu smo za vas".

Sajrina baka je na Fejsbuku napisala da je dete "ostavilo neizbrisiv utisak na sve koji su je sreli". Njen ujak je takođe odao počast devojčici.

- Srce mi je u komadima, ova devojčica je osvetljavala sobu svaki put kada sam bio u blizini nje i njene porodice. Moja porodica i ja smo izgubili zaista poseban deo našeg mira - napisao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.