NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Dete palo sa traktora, poginulo na licu mesta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 23:37

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! Dete palo sa traktora, poginulo na licu mesta!

Tačan uzrok smrti biće utvrđen u Institutu za sudsku medicinu

Dete (11) poginulo je u padu s traktora u Starom Žagi u opštini Dolenjske Toplice u Sloveniji.

Nesreća se dogodila u jutarnjim časovima, a kako je saopštila policija, dete se vozilo na prednjem utovarivaču poljoprivrednog traktora. Pretpostavlja se da je tokom vožnje povukao ručicu, zbog čega se utovarivač otkačio, a dete palo na kolovoz, piše Večer.

Detetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prvo pokušao da pomogao vozač traktora, a zatim policijski službenici do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći. Međutim, nisu uspeli ništa da urade, saopštila je Policijska uprava Novo mesto u Sloveniji. .

Vozač traktora alkotestiran i nije imao alkohola u krvi, saopštila je policija. Traktor sa priključcima je oduzet zbog daljih ispitivanja tehničke ispravnosti. Policijski službenici i kriminalisti nastavljaju da istražuju okolnosti slučaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.