NEZAPAMĆEN UŽAS U TEKSASU! Dečak (12) hicima iz puške ubio radnika restorana - pucao dok je imao metaka (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 16:33

NEZAPAMĆEN UŽAS U TEKSASU! Dečak (12) hicima iz puške ubio radnika restorana - pucao dok je imao metaka (FOTO)

Dvanaestogodišnji dečak optužen je za ubistvo jer je ubio radnika jednog restorana u Teksasu hicima iz puške.

Smrtonosni okršaj počeo je prema navodima iz policije kad je Metju Dejvis (32), radnik drajv in restorana "Sonik" u Kinu, primetio jednog muškarca kako mokri na parkingu u subotu uveče.

Dejvis je prišao muškarcu, koji je kasnije identifikovan kao Angel Gomez (20), a onda je došlo do tuče, navodi se u izveštaju policije.

Tokom tuče dečak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je sedeo u Gomesovom autu, navodno je ispalio šest metaka iz puške pogodivši radnika restorana. Dejvis, otac dečaka koji je malo mlađi od ubice, hitno je prebačen u obližnju bolnicu, ali je nedugo zatim proglašen mrtvim.

Gomez i dečak su pobegli, međutim, uhapšeni su nekoliko sati kasnije i optuženi za ubistvo.

- Tužni smo zbog tragedije u kojoj je nastradao radnik restorana u Кinu. U potpunosti sarađujemo sa lokalnim vlastima dok sprovode istragu - rekao je portparol Sonika za NBC-DFV.

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja da se pomogne Dejvisovoj porodici. Nesrećni radnik iza sebe je ostavio sina (10) i majku. Dejvisova mama Li En radi kao stjuardesa. Upravo su njene kolege pokrenule kampanju prikupljanja pomoći.

- Jedna od naših voljenih stjuardesa Li En pretrpela je razoran gubitak. Njen sin Metju je tragično pogođen više puta dok je bio na poslu. Avionom je prebačen u bolnicu gde je proglašen mrtvim. Li En je primila tužnu i srceparajuću vest u prenoćištu. Možemo samo pokušati da shvatimo kako se oseća - piše na stranici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.