NEVREME-U-BIHACU-Pogledajte-kako-je-grom-udario-u-minaret

Izvor: medio.rs, 04.Avg.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME-U-BIHACU-Pogledajte-kako-je-grom-udario-u-minaret

Jedan od meštana Bihaća snimio je trenutak kada je grom za vreme jakog nevremena i oluje pogodio vrh minareta koji se nalazio 300 metara od prvih kuća. Izveštaja o pričinjenoj šteti zasada nema.

BIHAĆ - Na području opštine Bihać kiša je danas napravila brojne probleme.U naselju Jablanska poplavljena su dvorišta i voda je krenula u kuće. U selu Mujadžići aktivirano je klizište i uništen je lokalni put prema zaseoku Midžići.

Ekipe vatrogasne službe i >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << civilne zaštite su na terenu, ispumpavaju vodu i saniraju štetu.

Na Jutjubu pojavio se snimak nevremena koje je juče takođe pogodilo Bihać. Jakak oluja praćena vetrom, obilnom kišom i grmljavinom napravilo je veliku štetu. Jedan od meštana snimio je trenutak kada je grom udario u minaret koji se nalazio na 300 metara od prvih kuća.

Prizor udara groma je bio jeziv jer je u od udarca bio osvetljen čitav prostor u okolini džamije.

Strahovita kiša s olujnim vetrom pogodila je i Lukavac te Orašje, gde voda izlazi iz kanalizacijskih otvora na ulice.

( Rokaj.ba)

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.