NEVREME SE PRIBLIŽAVA OVOM DELU SRBIJE: RHMZ izdao novo upozorenje za večeras

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 20:23

NEVREME SE PRIBLIŽAVA OVOM DELU SRBIJE: RHMZ izdao novo upozorenje za večeras

Republički hidrometeorološki zavod najavio je tokom večeri u jugozapadnoj, jugoistočnoj i istočnoj Srbiji, kao i u delu Šumadije i Pomoravlјa mestimično kišu i lokalne plјuskove sa grmlјavinom.

U poslednjem upozorenju RHMZ-a objavljenom u 19:50 časova stoji da se upozorava na lokalno izražene pljuskove sa grmljavinom i kratkotrajnom pojavom grada na području Topličkog i Jablaničkog okruga.

- U narednih sat vremena na području Topličkog i Jablaničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okruga lokalno intenzivni pljuskovi sa grmljavinom i kratkotrajnom pojavom grada - piše u najavi.

Inače, RHMZ je danas upozorio da se posle podne na području zapadne i jugozapadne Srbije, a uveče i tokom noći i na području srednjeg i južnog Banata, Podunavskog okruga, delovima Braničevskog okruga i Šumadije, lokalno očekuju izraženi plјuskovi sa količinom kiše od 10 do 30 mm za kratak vremenski period, grmlјavinom, ponegde i kratkotrajnom pojavom grada.

U Srbiji će do kraja nedelje biti sunčano i toplo, uz povremenu kišu i oblačnost. Temperatura do 29 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.