NEVREME POČELO DA KOSI SRBIJU: Kula prva na udaru - padao grad veličine ORAHA - neka se spreme ovi gradovi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 20:45

NEVREME POČELO DA KOSI SRBIJU: Kula prva na udaru - padao grad veličine ORAHA - neka se spreme ovi gradovi (FOTO)

Poslato upozorenje

Kao što su meteorolozi upozoravali tokom dana, snažno nevreme je stiglo na severozapad Srbije, tačnije u Vojvodinu. Grmljavinsko nevreme je iz Hrvatske prešlo na teritoriju naše zemlje praćeno velikim padavinama, jakim vetrom i gradom veličine oraha!

Ovo nevreme će se postepeno spuštati ka jugu i jugoistoku naše zemlje, pa se očekuje i u Beogradu i ostalim delovima Srbije.

Kako je jaka oluja pogodila Vojvodinu najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ilustruju fotografije koje su nam naši sugrađani i čitaoci poslali iz Kule u Bačkoj.

Na ovom području počela je veoma snažna grmljavinska nepogoda sa olujnim vetrom i snažnim električnim pražnjenjem.

Za ovaj deo Bačke ranije je preporučen veoma veliki oprez, jer oluje mogu biti veoma opasne. Potom će se ovaj sistem obrušiti na svom putu prema istoku na Vrbas i centralni deo Potisja i širi deo Zrenjanina.

Prethodno su na udaru bili gradovi Apatin i Sombor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.