NEVREME PARALISALO KOMŠIJE! Potoci teku ulicama, kolaps u saobraćaju jer ne rade semafori (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 18:28

NEVREME PARALISALO KOMŠIJE! Potoci teku ulicama, kolaps u saobraćaju jer ne rade semafori (VIDEO)

Kako navode iz Federalnog hidtrometeorološkog zavoda, trenutna temperatura u Sarajevu je 21 stepen.

Glavni grad Bosne i Hercegovine danas je u poslepodnevnim satima opet pogodilo jako nevreme.

U skladu sa najavama meteorologa, nevreme je praćeno obilnom kišom, udarima gromova i munja kao i jakim vetrom.

Jaka i obilna kiša je brzo rasterala građane sa ulica Sarajeva. Potoci teku ulicama glavnog grada a u pojedinim delovima grada došlo je do kolapsa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u saobraćaju zato što ne rade semafori.

U Bosni i na severu Hercegovine danas će preovladavati oblačno vreme povremeno sa slabom kišom ili prolaznim jačim pljuskom.

U većem delu Hercegovine sunčanije uz umerenu oblačnost, ali se u drugoj polovini dana očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"REŠILO NEBO DA POTOPI GRAD" Na novosadskim ulicama automobili PLIVALI, VODA UŠLA I U STANOVE (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Avg.2022, 09:17

Jako nevreme sa olujnim vetrom pogodilo je protekle noći više gradova u Srbiji, a među njima i Novi Sad. Pravi potop mogao se videti na ulicama u više delova grada. Korisnici društvenih mreža su objavljivali snimke na kojima se vidi da su ulice pune vode, a ovi prizori su stizali sa novosadskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.