Izvor: S media, 11.Jun.2013, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME KAKVO MEŠTANI NE PAMTE POSLEDNJIH 80 GODINA: U Takovskom kraju uništeni putevi

U nevremenu koje je oko 16 sati zahvatilo Takovski kraj najviše je stradalo selo Semedraž, gde je jak pljusak uništio puteve i naneo štetu usevima.

Meštanin Srećko Pavlović rekao je agenciji Beta da je vodena bujica odnela mostove i propuste, a graditeljima na trasi autoputa Beograd-Preljina sitnu mehanizaciju i pomerila kontejnere.

Najviše su stradale njive pod pšenicom i kukuruzom, dodao je Pavlović.

"Meštani su odsečeni i ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da dodju do najbliže saobraćajnice - Ibraske magistrale, zbog čega mnogi meštani sutra neće moći da odu na posao u Gornji Milanovc i Čačak", kazao je Pavlović.

Prema njegovim rečima, takvo nevreme ne pamte ni meštani stariji od 80 godina.

Selo Semedraž udaljeno je desetak kilometara od Gornjeg Milanovca.

(Beta)

Foto: Ilustracija, Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme uništilo puteve u Takovskom kraju

Izvor: Mondo, 11.Jun.2013

U nevremenu koje je zahvatilo Takovski kraj najviše je stradalo selo Semedraž, gde je jak pljusak uništio puteve i naneo štetu usevima...Meštanin Srećko Pavlović rekao je agenciji Beta da je vodena bujica odnela mostove i propuste, a graditeljima na trasi autoputa Beograd Preljina sitnu mehanizaciju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.