Izvor: S media, 23.Jun.2013, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME I U NIŠU: Poplavljene ulice, velika šteta (FOTO)

Mnoge ulice u Nišu su večeras pod vodom posle obilne kiše, a najkritičnije je u Zetskoj ulici i kod podvožnjaka prema Novom Selu, rečeno je u Sektoru za vanredne situacije.

Protivrgadna zaštita dejstovala je od popodneva, a jaka kiša pala je u večernjim satima.

Informacije o poplavama još uvek pristižu, a o obimu štete moći će da se govori posle prikupljenih i obrađenih podataka o razmerama nevremana, napomenuli su u Sektoru za vanredne situacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Danas se i na Jagodinu i deo Pomoravlja se sručio jak plusak sa gradom, veličine većeg lešnika, praćen grmljavinom. Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Grad veličine teniske loptice padao je prošle noći u Inđiji, tom prilikom dvadesetak osoba je povređeno, a grad je prouzrokovao ozbiljnu materijalnu štetu, prenela je Radio-televizija Srbije. Opširnije OVDE.

(Tanjug, Foto: Beta/Saša Đorđević/DS)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.