NEVOLJA RADIO KAMPANJU ZA DPS! Otkrivena nova šokantna saznanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 01:02

NEVOLJA RADIO KAMPANJU ZA DPS! Otkrivena nova šokantna saznanja

Reagovanje koalicije ZA budućnost Nikšića povodom hapšenja poslanika DF Mila Božovića

Podsećamo da je nedavno teški kriminalac Velja Nevolja bez problema radio kampanju za DPS, zajedno sa Zoranom Lazovićem i sličnim polusvetom, što je naišlo na odobravanje i oduševljenje rukovodstva nikšićke policije.

Večeras je ipak ista ta nikšićka policija, čiji je vrh odavno ogrezao u kriminalu, bez ikakvog razloga maltretirala i zadržala poslanika DF i NSD Mila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Božovića i naše prijatelje Vlada Mandića i Aleksandra Jokića.

Dakle, ubica Velja Nevolja je poštovan od strane nikšićke policije, a poslanici DF i naši prijatelji se pretresaju i hapse.

Grdno se varaju kriminalci Zoran Lazović, Tihomir Goranović i Darko Mađarić ako misle da će ovim kukavičkim akcijama zaustaviti pobedu koalicije "Za budućnost Nikšića" i odlazak DPS u prošlost. Nas niko ne može preplašiti i zaustaviti, a oni neka se spremaju za ono što vrlo brzo sledi.

Jasno je da Crna Gora i pored pada DPS 30. avgusta još uvek nije slobodna, jer se i danas progone poslanici i nedužni građani.

Pobeda koalicije "Za budućnost Nikšića" će označiti slobodu cele Crne Gore i suočavanje sa pravnom državom svih onih koji su radili ove prljave poslove za Mila Đukanovića.

I danas su kroz Nikšić bahato i razbojnički glavnom gradskom ulicom šetali Zoran Lazović i njegovi kriminalci, ali ovoga puta oslabljeni jer je zbog zauzetosti izostao njihov drugar Velja Nevolja.

Nema sumnje da će uskoro biti zauzeti i Lazović i Đukanović i ostali koji misle da silom mogu zaustaviti većinsku narodnu volju. Kao i uvek, batina ima dva kraja, a onaj duži i deblji je 30. avgusta već u svoje ruke uzeo narod Crne Gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.