NEVOLJA IMAO PRIVATNI ZATVOR U RITOPEKU? Jeziva saznanja, primenjivali metode džihadista

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 21:45

NEVOLJA IMAO PRIVATNI ZATVOR U RITOPEKU? Jeziva saznanja, primenjivali metode džihadista

Jeziva saznanja.

Bivši obaveštajac Božidar Spasić naveo je da privatni zatvori meksičkih kartela i džihadista izgledaju kao kuća Veljka Belivuka u Ritopeku.

- Ima podataka, slika, da se metodologija džihadista primenjivala u Ritopeku - naveo je Spasić.

- Kuća je opasana visokim zidom da se ne bi videlo šta se dešava unutra. Pitanje je i ko je Belivuku prodao ovu kuću, istraga će to pokazati. Ovde imamo posla sa mafijaškom skupinom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imamo sistem koji nije viđen u našoj zemlji do sada - kriminalci su počeli da koriste resurse države - rekao je Spasić.

On je objasnio da se to odnosi na prisluškivanje, kao i na upotrebu carine koja je omogućavala da se kamionima preveze bilo šta, korišćenje informacija koje imaju državni sekretari...

Kako je dodao, mafija je uspela da vrbuje delove državnog aparata i da koristi državne resurse.

Spasić je rekao da tako izgledaju privatni zatvori džihadista i meksičkih kartela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.