NEVIĐENI SKANDAL U TIRANI Poslanici se sukobili sa obezbeđenjem, pa kroz prozore i klima uređaje upali u Skupštinu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 19:24

NEVIĐENI SKANDAL U TIRANI Poslanici se sukobili sa obezbeđenjem, pa kroz prozore i klima uređaje upali u Skupštinu (VIDEO)

Novi skandal izbio je u ponedeljak u parlamentu Albanije kad je obezbeđenje pokušalo da spreči suspendovane poslanike da uđu u zgradu.

Nekoliko poslanika Demokratske stranke ušlo je kroz prozor u parlament nakon se prethodno žestoko sukobilo sa pripadnicima obezbeđenja ispred glavne kapije.

Кolege koje su bile unutra otvorile su prozore parlamenta nakon čega su uz pomoć stolica i preko klima uređaja ušli u Skupštinu.

Obezbeđenje je prethodno zaključalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kapiju kako bi sprečilo opozicione poslanike koji su isključeni sa sednica da uđu u parlament.

Osmorica poslanika demokrata, podsetimo, isključena su na 10 dana zbog fizičkog sukoba sa poslanicima socijalista na prethodnim sednicama.

Jedini koji je mogao da uđe u prostorije parlamenta bio je bivši premijer Sali Beriša koji je kroz prozor opisao događaj kao skandal jer poslanicima nije dozvoljeno da uđu u svoje kancelarije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.