NEVIĐENI SKANDAL! Bivši premijer IZBAČEN iz aviona, ukrcao se na let PIJAN?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 19:14

NEVIĐENI SKANDAL! Bivši premijer IZBAČEN iz aviona, ukrcao se na let PIJAN?!

Nastala prava drama

Finska policija je u subotu izazvala pravi skandal na aerodromu u Helsinkiju izbacivši bivšeg estonskog premijera Tavija Rivasa iz aviona.

Razlog za ovu odluku navodno je bila pijanost bivšeg premijera. Rivas je bio deo poslovne delegacije koja je pratila aktuelnog ministra spoljnih poslova Margusa Caknu tokom posete Japanu, ali je bio prisiljen da napusti let za Japan.

Ministarstvo spoljnih poslova Estonije potvrdilo incident
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Direktorka biroa za odnose s javnošću estonskog ministarstva spoljnih poslova Lisa Tuts potvrdila je incident, ali nije mogla da razjasni razloge zbog kojih je Rivas izbačen iz aviona. Tuts je istakla da članovi privredne delegacije imaju slobodu u postupanju i odlučivanju, naglašavajući da ministarstvo nije odgovorno za njihovo kretanje.

- Članovi privredne delegacije slobodni su u postupanju i odlučivanju dok ministarstvo nije odgovorno za članove privredne delegacije i njihovo kretanje - naglasila je Tuts.

Prema navodima očevidaca, Rivas je bio u svađi sa stjuardesama pre ulaska u avion, a policija je morala da interveniše i izvede ga iz letelice. Očevici tvrde da je bivši premijer bio vidno pijan, dok je Rivas te tvrdnje nazvao klevetom. On je naveo da se posvađao sa stjuardesama oko korišćenja laptopa i podneo zvaničnu žalbu Fineru tražeći nadoknadu štete.

Izvor: Srbija Danas/Republika/A.N./Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.