NEVIĐENI HOROR: Telo državljanina Srbije pronađeno unakaženo u stanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 15:27

NEVIĐENI HOROR: Telo državljanina Srbije pronađeno unakaženo u stanu

Mučenička smrt i misterija na granici Ottakring - Hernals.

Bečka policija istražuje jeziv slučaj pronađenog unakaženog tela državljanina Srbije u stanu na granici Ottakring - Hernals. Nakon naložene obdukcije najnovije informacije ističu da je muškarac najpre prebijen, izboden u prednjem delu tela kao i da su mu odsečeni prsti, što ukazuje na surovo mučenje.

Leš je pronađen u poodmakloj fazi raspadanja pa se pretpostavlja da se tu nalazio čak i mesecima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Komšije nisu imale mnogo informacija o žrtvi, ali su primetile poruku na vratima stana.

- Moguće da je leš u stanu bio nedeljama tu, možda čak i mesecima. U svakom slučaju, nikad nisam video ubijenog, ali zapazio sam da mu je na vratima uvek stajala okačena neka poruka - ispričao je komšija S.R. za bečke medije, inače Srbin koji živi u zgradi gde se dogodio zločin.

Nepoznati muškarac se nedevno doselio, postavljajući čelična vrata nakon odseljenja komšinice. Sumnjivi događaji poput smrada i buke izazvali su sumnju kod stanara.

Jener Mann, der am Mittwoch tot in einer Wohnung im Wiener Bezirk Ottakring aufgefunden worden ist, wurde erstochen. Das Opfer war von seinem Peiniger schlimm zugerichtet worden. https://t.co/58drQxcshq pic.twitter.com/R5y1hRZg4S

— Kronen Zeitung (@krone_at) February 23, 2024

- Ranije su bila tu normalna drvena vrata, a u tom stanu živela je pre jedna žena, dok se muškarac uselio pre nekih četiri do pet meseci - objasnio je komšija.

Policija je prvo došla u stan zbog prijave o proizvodnji marihuane. Nakon što su upali u stan, pored droge, pronađen je leš muškarca u poodmakloj fazi raspadanja, kao i kompletna oprema za kasapljenje i cišćenje, ali i dokumenta trojice Srba.

(Srbija Danas/Kurir)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.