NEVIĐENA TRAGEDIJA U NAŠEM KOMŠILUKU! Beba iznenada preminula, roditelji je ostavili u kolima na suncu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 16:24

NEVIĐENA TRAGEDIJA U NAŠEM KOMŠILUKU! Beba iznenada preminula, roditelji je ostavili u kolima na suncu

U naselju Sv. Lovrenc u slovenačkoj opštini Prebold danas su vatrogasci iz pregrejanog automobila izvukli dete, koje je, nažalost, već bilo mrtvo.    

Dete je, naime, preminulo u automobilu, koji je ostavljen zaključan na suncu. 

Sve se dogodilo oko 13 sati kada je dobijena dojava, ali uprkos brzoj intervenciji prolaznika i pruženoj prvoj pomoći vatrogasaca, detetu nije bilo pomoći, prenela je slovenačka N1 tv.. U akciji spašavanja deteta bio je uključen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i helikopter slovenačke vojske.   

Nacionalni institut za javno zdravlje Slovenije uputio je građanima apel da ne ostavljaju decu i ne samo decu u parkiranom automobilu na visikim temperaturama, jer može biti kobno

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tragedija u Sloveniji: Dijete preminulo u pregrijanom autu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2023

LJUBLJANA - U naselju Sv. Lovrenc u slovenačkoj opštini Prebold danas su vatrogasci iz pregrijanog automobila izvukli dijete, koje je, nažalost, već bilo mrtvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.