NEVEROVATNA TUGA! Sin gledao oca kako gine u stravičnoj nesreći kod Inđije - krenuli su zajedno na posao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 23:30

NEVEROVATNA TUGA! Sin gledao oca kako gine u stravičnoj nesreći kod Inđije - krenuli su zajedno na posao (FOTO)

U sudaru četiri auta poginuli Jakov Radović (68) i Srđan N. (33) iz Beške. Jakovljev sin sedeo na zadnjem sedištu.

Užas kod Inđije! Jakov Radović (68) i Srđan N. (33) iz Beške su poginuli, dok je troje povređeno u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Inđija - Novi Sad! Među povređenima je i Bojan Radović (39), sin poginulog Jakova.

Nesreća se dogodila kada su krenuli na posao kod njihovog rođaka u Inđiji! Oko 6.30 sati, na deonici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta na kojoj se često dešavaju tragedije, poznatoj kao devijacija, sudarila su se čak četiri vozila. Od siline udarca dva su završila u kanalu pored puta. Na licu mesta poginula su dvojica muškaraca koja su se nalazila u automobilu "audi A4".

Kako se saznaje, P. K. ima višestruke povrede kostiju lica. Jakovljev sin Bojan primljen je sa povredama grudnog koša i stomaka, a S. Č. je povredio grudni koš. Svi povređeni zadržani su na lečenju.

- Poginuo je suvozač Jakov Radović i vozač Srđan N. U vozilu su se nalazila još dvojica muškaraca, a sve četvoro su iz Beške. Jedan od povređenih je Jakovljev sin Bojan. Radili su u istom preduzeću i krenuli su zajedno na posao kao i svakog jutra. Da ironija bude veća, radili su u inđijskoj firmi čiji je vlasnik rođak poginulog Jakova. Reč je o preduzeću koje se bavi proizvodnjom creva za aspiratore. Jakov je godinama radio u kompaniji koja se raspala, pa je potražio posao kod rođaka. Važio je za vrednog i poštovanog čoveka, kao i njegov sin - navodi izvor blizak istrazi.

Za volanom je bio Srđan. Njega znaju mnogi u Beškoj, jer mu je otac bio uspešni bokser.

- Izbegli su iz Bosne po izbijanju rata i nastanili su se u Beškoj. Pobegao je od bombi, a sada mu se dogodila ova tragedija. Živeo je s majkom i bratom, a otac mu je nedavno umro. Među povređenima su i P. K. i S. Č. (63) iz Beške - tvrdi sagovornik.

Sudar je bio toliko jak, da su vatrogasci morali da seku vozila kako bi izvukli poginule i povređene koje je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar u Novom Sadu.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.