NEVEROVATNA SITUACIJA: Bizarna nesreća u Novom Sadu, građani u ŠOKU - ne mogu da poveruju šta se dešava (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2022, 15:04

NEVEROVATNA SITUACIJA: Bizarna nesreća u Novom Sadu, građani u ŠOKU - ne mogu da poveruju šta se dešava (VIDEO)

Za sada nije poznato kako je došlo do ove nezgode u kojoj je kamion bukvalno gurao automobil.

Slučajni šetači koji su danas prolazili Temerinskom ulicom u Novom Sadu, ali i učesnici u saobračaju, prisustvovali su bizarnoj i opasnoj sceni, u kojoj je vozač kamiona, prednjim delom vozila ispred sebe bukvalno gurao automobil.

Za sada nije poznato kako je došlo do ove nezgode u kojoj je kamion bukvalno gurao automobil i to tako što je svojom karoserijom zahvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozilo po dužini.

Na snimku koji je provbitno objavljen na Instagram stranici "Ns uživo", vidi se kako kamion ne usporava oko stotinjak metara, ali nije poznato da li je počeo da gura automobil pre nadvožnjaka ili nakon izlaska iz njega, te i kako je došlo do bizarnog sudara.

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Prilikom zaustavljanja kod raskrsnice, uz zvuk sirena, mogla se čuti i zaglušujuća buka od kočenja, ali i guma automobila koje su se "vukle" po putu tokom guranja.

Za sada nije poznato da li ima povređenih, te i kako je došlo do sudara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SCENA KOJA SE RETKO VIĐA: Kamiondžija u Novom Sadu GURAO automobil po putu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2022

Kamion nije usporavao 100 metara..Slučajni šetači koji su danas prolazili Temerinskom ulicom u Novom Sadu, ali i učesnici u saobračaju, prisustvovali su bizarnoj i opasnoj sceni, u kojoj je vozač kamiona, prednjim delom vozila ispred sebe bukvalno gurao automobil...Za sada nije poznato kako je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.