NEVEROVATNA SCENA NA BRANKOVOM MOSTU! Dok je jednima zanimljivo, drugi NE MOGU DA VERUJU šta je ovom čoveku palo na pamet: Kako možete... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 09:50

NEVEROVATNA SCENA NA BRANKOVOM MOSTU! Dok je jednima zanimljivo, drugi NE MOGU DA VERUJU šta je ovom čoveku palo na pamet: "Kako možete..." (VIDEO)

Nesvakidašnja scena na Brankovom mostu.

Na Brankovom mostu u Beogradu snimljen je jedan motociklista koji prevozi svog psa na motoru u korpi. Mnogima je ovaj prizor simpatičan, dok su pojedini na mrežama osudili ovaj potez.

Snimak je objavljen na Instagram stranici "serbialive_beograd", a ukoliko bacite pogled na komentare ispod ovog posta, jasno se može zaključiti da su ljudi u najmanju ruku podeljeni oko toga da li je ovo ispravan način za prevoz kućnog ljubimca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bez kacige, u punoj brzini, reklo bi se - potpuno nebezbedno.

"Gde je kučetu kaciga? Kako možete...",

"IsPašče",

"Uživa, malo da se i on rashladi",

"Ne vidim šta je tu ne valja, pas je zaštićen od pada...", samo su neki od komentara, dok je jedna besna korisnica ove društvene mreže poručila sledeće:

"Da je kuče jadno ispalo iz kutije, da su ga razmazali po Brankovom mostu, onda bi bilo "eto kakav smo glup narod, ne zna da ga obezbedi"...",

Da li je ovim motociklista ugrozio saobraćaj i ostale učesnike u njemu kao i samog ljubimca, procenite sami.

Snimak vožnje pogledajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.