NEVEROVATAN SNIMAK ZAPALIO INTERNET: Pogledajte šta ova devojka radi u kranu na gradilištu, kamera sve snimila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 21:45

NEVEROVATAN SNIMAK ZAPALIO INTERNET: Pogledajte šta ova devojka radi u kranu na gradilištu, kamera sve snimila (VIDEO)

Nižu se komentari

Na Instagramu je objavljen snimak mlade Izraelke, Feruze Sobolev, koja verovali ili ne, radi na gradilištu i to ne bilo kakav posao, već upravlja ni manje ni više nego - kranom!

A post shared by פרוזה סובולב (@feruza_sobolev)

Ona je postala za kratko vreme veoma popularna jer objavljuje neverovatne snimke. Na primer, kako radi vežbe u kabini krana. Za mnoge je to posao koji ni u ludilu ne bi radili, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer se mnogi ljudi plaše visina, ali to njoj ne predstavlja nikakav problem.

A post shared by Futuristic Technology (@world_of_engineering_75)

Ubrzo su se na ovoj društvenoj mreži pojavili komentari oduševljenja i podrške mladoj Izraelki, poput: "Bravo, devojko, razbijaš", "Ne bih imao hrabrosti da radim to što ti radiš", "Svaka čast!" i slično, a treba dodati i to, da nju na Instagramu prati čak 70.000 ljudi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.