NEVEROVATAN SNIMAK: NEUSTRAŠIVA Ruskinja NA PISTI, a par METARA iznad nje – NUKLEARNA AŽDAJA! ZVER IZBLIZA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATAN SNIMAK: NEUSTRAŠIVA Ruskinja NA PISTI, a par METARA iznad nje – NUKLEARNA AŽDAJA! ZVER IZBLIZA (VIDEO)

Ruska novinarka Marija Finošina je zadivila sve svojom reportažom.

Grupa ruskih strateških bombardera Tu-160 i drugih pomoćnih letelica sletela je ove nedelje u Venecuelu.

Ruski avioni na aerodromu "Simon Boliva" u blizini Karakasa su razgnevili američke zvaničnike, dok su sa druge strane ulili osećaj sigurnosti venecuelanskom predsedniku Nikolasu Maduru koji se nalazi pod opsadom siledžija sa severa.

Jedan od najboljih snimaka ove moćne vazdušne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << flote uhvatile su kamere Russia Today, čija je novinarka Marija Finošina zamalo bila "oduvana" moćnim "Belim labudom".

Strateški bombarderi Tu-160 su poznati i kao "Beli labudovi", zato što su ofarbani u belo, boju koja najbolje odbija nuklearno značenje. To dovoljno govori koliko bi bili blizu nuklearnog udara kada bi morali da izvedu jedan.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.