NEVALJALE TINEJDŽERKE ĐAVOLICE IZVEDENE PRED SUD: Se*sualno napale muškarca, radile mu svašta

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 19:06

NEVALJALE TINEJDŽERKE ĐAVOLICE IZVEDENE PRED SUD: Se*sualno napale muškarca, radile mu svašta

Tri žene su oslobođene i ponovo će se pojaviti pred sudom za prekršaje sledećeg meseca

Dve tinejdžerke, obe od po 19 godina starosti pojavile su se na sudu zbog seksualnog napada na muškarca, jer su ga udarale po donjem delu tela (stražnjica) tokom noćnog izlaska u Portsmutu.

Skarlet Bareham i Hana Filips, obe starosti od 19 godina, nisu se izjasnile po optužbama koje se odnose na incident u popularnoj četvrti za noćni život u Portsmutu. Udarci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se dogodili u oblasti Gildhola vok u Portsmutu prošlog leta, u kojoj se nalaze brojni noćni klubovi.

One su se danas pojavile na magistratskom sudu u Portsmutu zajedno sa trećom 19-godišnjakinjom, Fionom Hoil, koja je optužena za uvredu i napad nanevši stvarne telesne povrede ženi. Hoil iz Sautsija, nije optužena za seksualno zlostavljanje, piše Daily Mail.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.