NEUROPSIHOLOG UBIO SINA (16), PA SEBE! Kolege i prijatelji zatečeni: Imao je omladinsku grupu u našem studiju...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 19:20

NEUROPSIHOLOG UBIO SINA (16), PA SEBE! Kolege i prijatelji zatečeni: "Imao je omladinsku grupu u našem studiju..."

Lekar iz Jute ubio je svog maloletnog sina a potom izvršio samoubistvo, u šokantnom slučaju koji je potresao njihovu zajednicu ove nedelje.

Tela Parta Gandija (49) i njegovog 16-godišnjeg sina nađena su u subotu ujutro u kancelariji za Terapiju i istraživanje psihodelika u Solt Lejk Sitiju, preneo je "Njujork post". Gandi je radio u kancelariji kao neuropsiholog i direktor klinike sa fokusom na psihodelikte.

Nije poznato kakve se tačno terapije psihodelicima koriste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niti da li klinika zagovara upotrebu ilegalnih supstanci.

Nije poznato ni da li su psihodelične droge ili druge supstance bile prisutne u telu Gandija ili njegovog sina.

- Naši detektivi trenutno pokušavaju da shvate šta je bio njegov motiv da to uradi – rekao je zvaničnik policije Solt Lejk Sitija Brent Vajzberg.

KSLTV navodi da je Gandi na društvenim mrežama pominjao lekove za depresiju, anksioznost i zloupotrebu supstanci. Takođe je objavio post na Fejsbuku prošlog decembra da pokaže muzičke veštine svog sina.

Rejčel Čislevič rekla je "Foksu 13" da je Gandi podučavao jogu u njenom studiju.

- Potpuno sam šokirana. Imao je omladinsku grupu u našem studiju, dobrovoljno je podučavao samo da pomogne deci – rekla je ona.

Deniz Drus takođe je poznavala Gandija sa časova joge.

- Dok ne bude više detalja sačuvaću svoj sud – rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.