NESVAKIDAŠNjI DOGAĐAJ: Nišlija uhapšen u sred reke Nišave

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESVAKIDAŠNjI DOGAĐAJ: Nišlija uhapšen u sred reke Nišave

Nišlija S. A. (36), koji je kroz prozor pobegao iz policijske stanice nakon što je fizički nasrnuo na policajku koja ga je čuvala, posle je uhapšen na sred reke Nišave u centru grada Nišlija S. A. (36), koji je kroz prozor pobegao iz policijske stanice nakon što je fizički nasrnuo na policajku koja ga je čuvala, posle je uhapšen na sred reke Nišave u centru grada, piše Blic.S. A. je zbog nasilja u porodici imao izrečenu meru zabrane prilaska koju je danas prepodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prekršio pa je njegova supruga alarmirala policiju. Policajci su izašli na mesto poziva i priveli S. A.Kako se navodi, pošto su ga policajci priveli u stanicu on je u jednom trenutku nasrnuo na policajku koja je stajala pored njega u kancelariji, odgurnuo je, otvorio prozor i pobegao...Prema navodima tog lista, S.A. je ušao u Nišavu kod zgrade Banovine, a za njim i policajci koji su ga uhapsili, nakon čega mu je određena mera zadržavanja do 48 časova.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišlija uhapšen usred reke Nišave

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2019

Nišlija S. A. (36), koji je kroz prozor pobegao iz policijske stanice nakon što je fizički nasrnuo na policajku koja ga je čuvala, posle je uhapšen usred reke Nišave u centru grada, piše Blic...S. A. je zbog nasilja u porodici imao izrečenu meru zabrane prilaska koju je danas prepodne prekršio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.