NESVAKIDAŠNJI SUKOB NA 5.104 METRA NADMORSKE VISINE: Sudar dveju vojski na granici jedinstven u istoriji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2021, 22:16

NESVAKIDAŠNJI SUKOB NA 5.104 METRA NADMORSKE VISINE: Sudar dveju vojski na granici jedinstven u istoriji (VIDEO)

Bitka kakva se teško može videti

Na granici dve nuklearne sile – Indije i Kine – došlo je do tuče vojnika dve države. Snimak je objavljen na telegram kanalu "Vojnog obozrevatelja".

Na snimku se vidi kako vojnici jedni druge gađaju kamenjem i palicama. Video je snimljen u decembru kada je došlo do pojačane eskalacije, a sve se dešavalo na visini od 5.104 metra. Na jednom od kineskih sajtova se navodi i da se ovo dogodilo sredinom decembra.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ministarstvo odbrane Indije saopštilo je da Kina nastavlja da jača svoje pozicije na granici, što može dovesti do nove eskalacije konflikta. Indijska strana je pozvala da se održe još jedni pregovori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.