NESVAKIDAŠNJI PRETRES TAKSI VOZILA: Loznički policajci pronašli oružje ispod zadnjeg sedišta, OVDE je trebalo da završi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 19:44

NESVAKIDAŠNJI PRETRES TAKSI VOZILA: Loznički policajci pronašli oružje ispod zadnjeg sedišta, OVDE je trebalo da završi

Zahtevan zadatak pred policijskom patrolom

Pištolj i dva okvira pronašla je patrola lozničke policije prilikom kontrole taksi vozila kojim su iz Beograda u Loznicu došla dvojica migranata.

Prema nezvaničnim informacijama, pištolj je pronađen ispod zadnjeg sedišta na kome je sedeo muškarac iz Avganistana. Pretpostavlja se da je on, kada je video patrolu oružje sakrio pod sedište. On je uhapšen i juče saslušan u prisustvu branioca, sudskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tumača i prevodioca, a posle toga mu je određeno zadržavanje i sledi krivična prijava.

Inače, Loznica se nalazi na putu migranata koji dolaze u ovaj pogranični grad gde traže najpogodnije mesto da se preko reke Drine prebace u susednu BiH i nastave put ka zapadnoevropskim zemljama, koje su većini cilj.

U poslednje vreme ih nema u velikom broju, ali je primećeno da se oni koji stignu sklanjaju u napuštenu zgradu u blizini lozničke autobuske i železničke stanice. Na njoj je nedavno izgoreo deo krova, a pretpostavlja se da su požar izazvali neoprezni migranti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.