NESVAKIDAŠNJA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Muškarac osumnjičen da je ukrao pola kilometara bakarnog kabla (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2021, 09:34

NESVAKIDAŠNJA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Muškarac osumnjičen da je ukrao pola kilometara bakarnog kabla (FOTO)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom uhapsili su D. J. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je on u toku noći preskočio ogradu placa jedne kineske kompanije u Batajnici i ukrao 534 metra bakarnog kabla različitih dimenzija.

Pretresom stana koji koristi osumnjičeni pronađena je veća količina ukradenih kablova koji su vraćeni vlasniku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog sumnje da je ukrao preko 500 metara kabla FOTO

Izvor: B92, 19.Jul.2021

Policija u Beogradu uhapsili su D. J. (26) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa...Sumnja se da je on u toku noći preskočio ogradu placa jedne kineske kompanije u Batajnici i ukrao 534 metra bakarnog kabla različitih dimenzija, navodi se u saopštenju MUP-a Srbije...Pretresom stana...

Nastavak na B92...

Priveden osumnjičeni za napad palicom na mladića u Subotici

Izvor: RTS, 19.Jul.2021

Subotička policija uhapsila je A. V. (22) iz ovog grada neposredno nakon što je, kako se sumnja, drvenom palicom teško povredio devetnaestogodišnjeg mladića. . A.V. se sumnjiči da je u nedelju oko 20.30 časova na ulici prišao devetnaestogodišnjaku koji je išao sa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.