NEŠTO TOPLIJE, ALI PRAVO LETO NAS JE NAPUSTILO: Ponesite kišobrane da se ne iznenadite!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Sep.2016, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEŠTO TOPLIJE, ALI PRAVO LETO NAS JE NAPUSTILO: Ponesite kišobrane da se ne iznenadite!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplije vreme, na severu uglavnom suvo sa dužim periodima sunčanog vremena, a najviša dnevna temperatura od 22 do 28 stepeni.

U saopštenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda navodi se da će u ostalim krajevima biti mestimično kiša, na jugu i jugozapadu uz više padavina, ponegde i kratkotrajni pljuskovi.

Vetar će biti slab i umeren, istočni i severoistočni, a jutarnja temperatura od 13 do 17 stepeni.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Beogradu će danas takođe biti promenljivo oblačno, uglavnom suvo i toplije vreme. Vetar će biti slab i umeren, istočni i severoistočni, jutarnja temperatura oko16, a najviša dnevna oko 27 stepeni.

U narednim danima, u Srbiji se do nedelje očekuje promenljivo oblačno vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, a na severu uglavnom suvo.

Zatim se očekuje pretežno sunčano, temperatura oko ili malo iznad prosečnih vrednosti, navodi RHMZ.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas promenljivo oblačno i toplije

Izvor: Beta, 07.Sep.2016

U Srbiji će danas biti promenjivo  oblačno i toplije vreme, na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa kišom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.Jutarnja temperatura biće od 13 do 17, najviša dnevna od 22 do 28 stepeni.U Beogradu danas promenljivo oblačno uglavnom suvo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.