NEŠTICKI DOBIO ULICU U NOVOM SADU

Izvor: Kurir, 25.Jan.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEŠTICKI DOBIO ULICU U NOVOM SADU

Komisija za nazive ulica odbila je predlog da ta ulica na Sajlovu ponese ime Partizanove legende Dragana Mancea, uz obrazloženje da on "nije u vezi sa Novim Sadom, jer je rođen i sahranjen u Beogradu"

NOVI SAD - Jedna ulica u novosadskom naselju Sajlovo poneće ime po fudbaleru Vojvodine iz šezdesetih godina 20. veka Stevanu Neštickom (1944-1968), odlučila je Komisija za dodelu naziva ulica grada Novog Sada.

Komisija za nazive ulica odbila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je predlog da ta ulica na Sajlovu ponese ime Partizanove legende Dragana Mancea (1962-1985), uz obrazloženje da on "nije u vezi sa Novim Sadom, jer je rođen i sahranjen u Beogradu".

Komisija je odlučila i da plato u Limanskom parku dobije ime novosadskog muzičara Mitra Subotića Sube (1961-1999), poznatog pod pseudonimom Rex Illusivi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.