NESTAO MLADIĆ (29) U BEOGRADU: Stefan iz Čačka poslao poruku majci, a onda mu se gubi svaki trag - porodica u očaju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 13:36

NESTAO MLADIĆ (29) U BEOGRADU: Stefan iz Čačka poslao poruku majci, a onda mu se gubi svaki trag - porodica u očaju (FOTO)

Ona apeluje da ukoliko neko ima bilo kakve informacije o Stefanu da javi na broj telefona 060 055 56 32.

Mladić Stefan Jovanović iz Čačka (29), nestao je u Beogradu a trag mu se gubi od ponedeljka u podne. Porodica je prijavila njegov nestanak, ali su i sami krenuli u intenzivnu potragu i njegov automobil pronađen je na parkingu u Sremčici, ali od Stefana nema ni traga ni glasa.

- On je u ponedeljak ujutru javio se mami da ide da registruje kola oko 10 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ujutru, a kasnije oko 12 sati se javio da je završio i da ide kući. Mama ga je zvala ponovo već oko pola 1, međutim telefon je zvonio ali se on više nije javljao. Tako je bilo i narednih sati, pa smo pomislili da je pošto nije taj dan radio otišao negde. Međutim, kad je došla ponoć njega još uvek nije bilo i tada smo znali da nešto nije u redu. Zvali smo ga, sve vreme je telefon zvonio i poruke su mu stizale ali niti se javljao niti odgovarao. Od utroka ujutru je nedostupan, pretpostavlajmo da se telefon tad isključio, kaže za RINU njegova rođena sestra Ivona Anđelković.

Ona dodaje da su se obratili policiji za pomoć, ali kako su oni preduzimali slabu incijativu sami su se dali u potragu.

- Tražili smo ga svuda, pomislili smo da je možda otišao na plac, ali nije ga bilo. Proveravali smo u svim bolnicama, ali niko sličan njemu nije primljen. Tokom potrage mi smo i pronašli automobil na parkingu u Sremčicu, bio je parkiran sa pogledom na šumu, pa sada se pretražuje i taj teren. Policiji smo se obratili, ali nama je svaki minut važan a oni potragu obavalju malo sporije. Bili su kod komšija, nešto pitali i otišli, dodaje Ivona.

Ona apeluje da ukoliko neko ima bilo kakve informacije o Stefanu da javi na broj telefona 060 055 56 32!!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.