NESTAO MILAN ĐORĐEVIĆ Otišao kod prijateljice na slavu, pa mu se izgubio svaki trag! PORODICA MOLI ZA POMOĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTAO MILAN ĐORĐEVIĆ Otišao kod prijateljice na slavu, pa mu se izgubio svaki trag! PORODICA MOLI ZA POMOĆ!

Milan Đorđević je 14. februara otišao u selo Bačevci, u blizini Bajine Bašte, kod prijateljice na slavu. Dva dana kasnije, oko 10h ujutru, izašao je iz kuće i od tada mu se gubi svaki trag

Istog dana domaćini kod kojih je boravio su uz pomoć meštana krenuli u potragu, a sutradan je o nestanku obaveštena njegova porodica, a porodica je nestanak prijavila policiji u Bajinoj Bašti.

Od tada je na snazi zvanična potražnica na nivou cele zemlje. Četiri dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po nestanku, 18. febrara informacija je objavljena na sajtu https://www.nestalisrbija.rs/osobe/milan-djordjevic/.

Budući da je mesto nestanka u bllizini granice sa BIH, porodica je pokušala da stupi u kontakt sa Intepolom, ali bez uspeha. Takođe je ostvaren kontakt i sa pripadnicima Gorske službe spasavanja, ali su u tom trenutku sve raspoložive jedinice već bile raspoređene u aktivnim skijaškim centrima, a preko ličnih kontakata obavešteni su i rendžeri koji rade na području Tare.

Osoba za kontakt: Uros Đorđević 063 884 98 54

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZEMUNAC NESTAO KOD BAJINE BAŠTE Otišao na slavu kod prijatelja, a kada je krenuo kući izgubio mu se SVAKI TRAG

Izvor: Blic, 22.Mar.2019

Milan Đorđević (69) iz Zemuna nestao je 16. februara, kada je oko 10 ujutru napustio kuću u selu Bačevci kod Bajine Bašte i od tada mu se svaki trag, navode članovi njegove porodice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.