NESTAO BEOGRAĐANIN (36)! Juče izašao iz kuće i od tada mu se gubi svaki trag: Supruga moli za pomoć!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 22:23

NESTAO BEOGRAĐANIN (36)! Juče izašao iz kuće i od tada mu se gubi svaki trag: Supruga moli za pomoć!

Nema ga više od 24 sata

Beograđanin (36) iz naselja Mirijevo nestao je 11. maja oko 13 časova. Kako je u razgovoru za "Blic" rekla njegova supruga, on je iz kuće izašao bez telefona i dokumenata.

- Otišao je i nije poneo apsolutno ništa od ličnih stvari. Ne znam šta bi mogao da bude razlog da tako ode bez reči, nisam upućena ni u to da li ga je nešto mučilo, jer da jeste sigurna sam da bi mi rekao - kaže njegova supruga koja je očajna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer od njenog muža nema ni traga ni glasa. Nestanak je prijavljen policiji, a niko od porodice, prijatelja i poznanika nema nikakvu informaciju.

- Svi smo uplašeni, jer ne znamo da li mu se nešto dogodilo. Došao je kod mene na pijacu gde radim, ali ništa nije ukazivalo da bi mogao da nestane. To je bio poslednji put da sam ga videla, otišao je kući sa svojim ocem i više ga niko nije video, niti čuo - tvrdi ona i dodaje:

- Na sebi je u trenutku nestanka imao teget duks i crni prsluk, na ruci ima tetovažu. Ako ga je bilo ko video ili zna bilo kakvu informaciju o mom mužu, molim vas da javi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.