NESTAO DEČAK (9) IZ SELA KOD LOZNICE: Nema ga od juče, krenuo kući od dede

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 11:13

NESTAO DEČAK (9) IZ SELA KOD LOZNICE: Nema ga od juče, krenuo kući od dede

Deda ih je ispratio u vreme kada njihovi roditelji, koji rade od jutra do mraka, stižu kući

U Donjem Dobriću, kod Loznice, u sredu nešto posle 16 časova, nestao je devetogodišnji dečak, učenik trećeg razreda ovdašnje osnovne škole za kojim traga policija, ali i svi meštani tog lepog sela u Jadru.

Dečak je, sa još četvoro braće i sestara, kao i obično, bio kod dede, čija je kuća udaljena oko 500 metara od njihove.

.

- Na kratkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putu do kuće dečak se izdvojio i nestao - kažu komšije B.N. čiji je mališan nestao.

- Čim su deca stigla kući, ispostavilo se da nema jednog od njih. I deca i roditelji su ga dozivali, krenuli da ga traže duž i oko puta, priključio im se i deda, ali bez uspeha - dodaje on.

- Obaveštena je policija, koja je ubrzo stigla, sa više patrola i vatrogascima. Čitavu noću su pretraživali sve senjake u okolini, napuštene kuće, staje i druga zdanja. Dečaka nisu uspeli da pronađu, pa je traganje nastavljeno - priča komšija.

Navodno, dečak je i ranije nestajao. Tako se navodi da je jednom prilikom zatečen, kako spava, na dedinom čardaku, kada su ga jedva probudili.

Uz svu zabrinutost, koja se podrazumeva u ovakvim i sličnim situacijama, prisutna je nada da se, i sada, nešto slično dogodilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVO JE NESTALI DEČAK KOD LOZNICE: Majka u očaju moli za pomoć, ako ga vidite odmah javite policiji! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020

Dragoljub N. (9) iz Donjeg Dobrića kod Loznice, učenik trećeg razreda osnovne škole, nestao je u sredu posle podne posle 16 časova...Majka Danijela zamolila je sve da hitno jave porodici ili policiji ako nešto čuju ili vide dečaka. Kako je rekla, ne zna šta se dogodilo da dete tako odjednom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.