NESTAO DARKO (35) - Otišao u šetnju sa psom i nije se vratio: Četvrti dan potrage za nestalim muškarcem, policija OVDE pronašla trag (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 21:05

NESTAO DARKO (35) - Otišao u šetnju sa psom i nije se vratio: Četvrti dan potrage za nestalim muškarcem, policija OVDE pronašla trag (FOTO)

U toku četvrtog dana potrage jakna je pronađena osam kilometara od Cernika.

Darko je sa suprugom i psom u subotu oko 18.30 sati otišao u šetnju. Supruga se vratila kući, a Darko je rekao da će još malo ostati.

Pronađena je jakna koja je navodno pripadala nestalom 35-godišnjem Darku Betlaču iz Cernika kod Nove Gradiške kojem se u subotu izgubio svaki trag.

U toku četvrtog dana potrage jakna je pronađena osam kilometara od Cernika, mesta gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nestao, u potoku Šumetlica koji se uliva u Savu, prenosi Danas.hr.

Prema dostupnim podacima, Darko je sa suprugom i psom oko 18.30 sati otišao u šetnju. Supruga se vratila kući, a Darko je rekao da će još malo ostati. Međutim, nakon nekog vremena vratio se i pas, koga je Darko spasao sa ulice i udomio još kao štene. Pas se, nažalost, vratio sam, bez svog gazde, nakon čega je policiji porodica prijavila njegov nestanak.

Opsežna potraga za nestalim muškarcem počela je u subotu uveče. U traganju učestvuju policijski službenici Policijske uprave Nova Gradiška, odnosno PU brodsko-posavske, članovi HGSS-a iz Orahovice, Požege, Slavonskog Broda i Nove Gradiške sa psima tragačima, pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Cernika, Rešetara, Baćindola, Gunjavaca, Nove Gradiške i Ljupine, članovi lovačkih udruženja i meštani. Koriste se i bespilotne letjelice za pregled iz vazduha, ali uprkos velikim naporima, još nisu uspeli da ga pronađu. Timovi pretražuju širu okolinu Cernika, veliko područje od Šumetlice do izletišta Strmac.

Za Danas.hr slučaj je prokomentarisao i otac nestalog.

- Ne znam šta bih rekao. Teško mi je, teskoba. Sin mi je. Šta se dogodilo, ne znamo. Nisam uopšte znao da negde ide, samo iz priče. Je l' on vodio psa, kud je otišao, ne zna se - rekao je Stjepan Betlač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.