NESTALA IVANA (17) VIĐENA U BLIZINI JEDNE KUĆE?! Policija sada nadzire objekat 24 sata, roditelji u očaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 15:48

NESTALA IVANA (17) VIĐENA U BLIZINI JEDNE KUĆE?! Policija sada nadzire objekat 24 sata, roditelji u očaju!

Ivana je nestala 22. februara

Jedna stara i nenaseljena kuća na periferiji Dupnice u Bugarskoj pod konstantnim je nadzorom kamera nakon što su meštani prijavili da su tamo videli devojku koja podseća na nestalu tinejdžerku Ivanu Georgievu (17).

U pitanju je kuća koja pripada njenoj porodici, ali u njoj niko ne živi. , a nekoliko dana kasnije policija je dobila dojavu da je devojka koja liči na nju primećena u tom području.

Policajci su posetili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kuću, ali nisu pronašli nestalu tinejdžerku. Međutim, odlučili su da instaliraju kamere koje nadziru to područje 24 sata. Bugarski portal 24 sata piše da tamo nema policije niti rođaka kako se tinejdžerka ne bi uplašila.

Pored ove kuće, forenzički stručnjaci posetili su nekoliko drugih imanja njenih rođaka, ali devojku nisu pronašli. Policija je pre nekoliko dana zaustavila potragu za njom. Gradonačelnik Dupnice je sugerisao da je moda napustila zemlju.

Za sada je jedini trag devojčice njena jakna koja je pronađena na glavnom putu E-79 u blizini tunela u Dupnici. Njeni roditelji su nedavno otkrili da su je odveli kod prihologa nekoliko puta.

- Ako nas čuje ili sluša, želimo da joj kažemo da se vrati kući, da nas pozove. Volimo je, nećemo da se svađamo sa njom. Nadamo se da je živa i da je dobro - rekli su njeni roditelji.

u podne nakon što je otišla iz škole, a tamo je ostavila telefon i tašnu. Otada je niko nije ni video ni čuo.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/A.M./Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.