NESTALA DEVOJKA (18) u Feketiću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTALA DEVOJKA (18) u Feketiću!

Valentina Požonji (18) iz Feketića izašla je iz kuće oko 15.30 sati, pre dva dana, u nedelju i od tada joj se gubi svaki trag.

Učenica četvrtog razreda Poljoprivredne škole u Bačkoj Topoli poslednji put je viđena u Lovćencu u ulici koja vodi ka železničkoj stanici, gde je videla njena komšinica koja je zaobišla automobilom.

- Raspitivali smo se i žena koja živi u blizini nam je rekla da je isto videla. Prepoznala je sa fotografije i seća se i da je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ranac. Zapamtila je kako trči sa stanice u pravcu nečega ili nekoga, ali ne znamo da li automobila, kombija ili možda neke osobe. Žena pokušava da se priseti detalja, ali znamo da se nije ukrcala na voz. Pošto je bila proslava u blizni u tom delu je bilo puno kola, a ovde nema kamera. Pre toga je Valentina bila kod kuće i sve je bilo u redu, ali je pre nestanka imala jedan telefonski poziv – priča zabrinuti otac Mihalj Požunji i dodaje da njegova ćerka nije imala momka niti drugaricu sa kojom je bila nerazdvojna.

Valentina nije ponela sa sobom mobilni telefon.

Valetina Požonji je visoka 1,70 metara, ima smeđu kosu i smeđe-zelene oči. Kada je nestala imala je na sebi crne pantalone, plavi kaput, smeđi džemper, crne patike i nosila je krem-žuto – crni ranac.

Svi koji znaju nešto o devojci mogu da se jave njenom ocu Mihalju Požonjiju na broj 060/473-88-90.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EVO ŠTA SE ZAISTA DOGODILO S DEVOJKOM IZ FEKETIĆA: Posle odlaska od kuće, Valentina (18) preživljavala PAKAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2018

Valentina Požonji (18) je u nedelju napustila porodični dom u Feketiću, pobegavši od kuće, a danas oko podneva su svi već bili u ogromnom strahu, da se devojci nije desila neka nevolja ili otmica, ili nedaj bože tragedija, kao u više sličnih slučajeva na severu Bačke, koji nisu rešeni...Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.