NESTALA DEVOJČICA (16)! Srednjeg je rasta, tamne kose i očiju, na sebi je imala crni duks i farmerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 22:08

NESTALA DEVOJČICA (16)! Srednjeg je rasta, tamne kose i očiju, na sebi je imala crni duks i farmerke

Porodica moli za bilo kakvu informaciju o njoj

Policijska uprava Istočno Sarajevo traga za nestalom maloletnom devojčicom inicijala S. V. iz Istočnog Sarajeva, čiji je nestanak prijavila porodica danas oko 12 časova.

Šesnaestogodišnja devojčica je poslednji put viđena juče oko 20 časova na Trgu Srbija u Istočnom Sarajevu, a na sebi je u momentu nestanka imala crni duks i farmerke – saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, prenosi Srpskainfo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Devojčica je srednjeg rasta, tamne kovrdžave kose i tamnih očiju. U saopštenju navode da policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo sprovode sve mere i radnje uz saglasnost tužioca za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.