NEREDI U SKUPŠTINI ALBANIJE NE PRESTAJU: Zapaljene DIMNE BAKLJE, opozicija stolicama blokirala govornicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 12:38

NEREDI U SKUPŠTINI ALBANIJE NE PRESTAJU: Zapaljene DIMNE BAKLJE, opozicija stolicama blokirala govornicu!

U skupštini Albanije danas je ponovo došlo do sukoba dela opozicije sa skupštinskim obezbeđenjem, a pojedini poslanici palili su i dimne baklje!

Na današnjoj sednici trebalo bi da se usvoji budžet za 2024. godinu, međutim poslanici Demokratske stranke, struja koja podržava Salji Berišu, najpre je svojim telima blokirala pristup govornici, a kada su to pokušali da urade i stolicama došlo je do sukoba sa skupštinskim obezbeđenjem, prenosi Albanijan post.

Uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sednice šest poslanika je isključeno iz rada tog tela na 10 dana zbog nereda koji su izazvali na sednici održanoj 4. decembra, a među njima je i Beriša, prenosi Balkan veb.

Predsednica Skupštine Ljindita Nikola isključila je sa sednice poslanika Demokratske stranke jer je, navela je, bacao cigarete u sali, a nakon toga je i zatvorila sednicu za javnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.