NEPRISTOJNE PONUDE ZA SNIMANJE

Izvor: Kurir, 29.Okt.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPRISTOJNE PONUDE ZA SNIMANJE

Finalistkinja izbora za "Zvezde Granda" Radmila Manojlović priznaje da je besparica uticala na to da uzme mikrofon u ruke, ali da sada pevanje i njoj i njenoj porodici donosi sve ono o čemu su mogli samo da sanjaju

Selo Četereže preko noći je postalo poznato zahvaljujući dvadesetdvogodišnjoj Radmili Manojlović, kojoj je pesma donela slavu i popularnost. Za razliku od početaka u "Zvezdama Granda", kada je bojažljivo izlazila na scenu, sada je samouverena. Želja da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << porodici koja se nalazila u besparici učinila je da se već u 17. godini lati mikrofona.

Studiraš ekonomiju, ali si i pevačica. Kako kolege sa fakulteta reaguju, pošto se kod nas pevačice spominju uglavnom u negativnom kontekstu?

- Moje kolege na fakultetu u Kragujevcu su, čim sam se upisala na fakultet, znali za mene jer sam pre toga birana u "Zvezde Granda" 2004. To što kod nas pojedinci pevačice i konobarice, na primer, trpaju u isti džak... Navikla sam se na to.

Mama ti je bila živa kad si počela da pevaš. Kako te je savetovala, šta ti je govorila?

- Majka me je stalno terala da joj pevam. Dragana Mirković joj je bila omiljena, pa sam znala ceo njen repertoar, od prve do poslednje koju je snimila. Na samrti mi je rekla da ću biti zvezda i da veruje u mene. To mi je dalo snage da se ponovo prijavim za "Zvezde Granda" i da nikad ne odustanem.

Tvoj otac je sve vreme pazio na tebe dok si pevala po lokalima. Da li je bilo neprijatnih situacija?

- Zbog toga on sada zbog mene ima zdravstvenih problema... Samo zbog mene! Ne može da bude zdrav kao dren. Jer, noću je uz mene, a ujutru ustaje u šest, pa na pijac. Obavezno imamo svirku subotom i nedeljom, a on subotom i nedeljom radi. Srce mu je malo stradalo, ima aritmiju. Sto posto zato što nije spavao. Umor, stres i neprijatne situacije učinili su svoje.

Kad ti neko dobacuje u kafani ili se neprijatno ponaša, kako ti otac reaguje?

- Sreća je što imam tatu koji je bio uz mene sve vreme, kao i što sam izbegla tipične kafane, birtije. Ipak, mora neko da pravi probleme. Tati je bezbroj puta stradala šoferšajbna.

Jesu li su to udvarači radili?

- Udvarači kojima nisam odgovarala na udvaranje.

Kako izlaziš na kraj sa konkurencijom u Grandu? Znamo da si imala neprijatnosti sa Silvijom Nedeljković.

- Ona je klasična Beograđanka. Ma, Silvija je čudo. U početku je nisam simpatisala. Bila mi je prava devojka iz grada, a ja devojka sa sela. Nismo mogle da nađemo zajednički jezik. Više sam se družila s Kaćom i Jelenom Marinkov. Ali, igrom slučaja, upala je u finale. Sada smo skoro kao sestre, najbolje drugarice.

Šta ako Brena predloži da povećaš poprsje?

- Mislim da niko nikome ne može da naređuje, bar ne meni. Žika i Brena ni u jednom trenutku nisu rekli: "Ti moraš to da uradiš".

Kako mora da izgleda muškarac tvojih snova?

- Možda mi niko neće poverovati, ali kod mene je fizički izgled nebitan. Možda mi je zbog ovog posla mnogo bitnija podrška, razumevanje... Ako "on" dobro izgleda, tim bolje.

Koja je najvrednija stvar koji su kupila zahvaljujući pesmi?

- Ne mogu da opišem tu sreću kada sam kupila mobilni telefon, napravila žurku za 18. rođendan za 250 ljudi, kupila muzički stub...

Da li si dosad dobila neku nepristojnu ponudu?

- Imala sam nepristojne ponude pre Granda... Krajnje nepristojne, one najgoreg tipa - spavaj sa mnom i finansiraću ti ploču.

Sebi sam dovoljno seksi!

Smatraš li da si postala seks simbol?

- Ne smatram se seks simbolom, ali sebi sam seksi. Moraš da imaš malo pouzdanja ako misliš da te i drugi tako posmatraju, ali puno puta kažem sebi: "Bože, na šta ličim..."

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.