NEPREPOZNATLJIVA: Džidža smršala pet kilograma zbog spota

Izvor: Kurir, 18.Mar.2014, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPREPOZNATLJIVA: Džidža smršala pet kilograma zbog spota

Aleksandra Stojković zbog ekranizacije pesme „Karta svijeta“, koju je snimila s Halidom Bešlićem, smanjila kilažu

Neprepoznatljiva.

Aleksandra Stojković Džidža snimala je spot za pesmu "Karta svijeta", koju je otpevala u duetu s Halidom Bešlićem. Da bi tom prilikom izgledala savršeno, smršala je najmanje pet kilograma, a uz ti je nadogradila kosu. Džidža je u novom spotu seksi i zavodljiva i veruje da će se njenoj publici to dopasti: >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Vežba u teretani

- Želela sam da izgledam drugačije i mislim da sam u tome uspela. Vredno sam vežbala u teretani otkako sam izašla s „Farme“, a što se frizure tiče, red je bio da i tu napravim neke promene. Moj menadžer Rajko Mijanović maksimalno se trudi oko mojih nastupa i zahvaljujući njemu sve odlično funkcioniše - rekla je Džidža i dodala da je ipak najvažnije što je njen duet s Bešlićem došao do srca publike, pa je ubeđena da će im se i spot, koji je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu, podjednako dopasti.

Zatrpana ponudama

Pevačica zatrpana je ponudama i zadovoljna je kako se njena karijera odvija posle „Zvezda Granda“ i „Farme“, gde ju je publika videla baš onakvu kakva jeste.

(Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Aleksandra Stojković Džidža zbog spota smršala pet kilograma i nadogradila kosu!

Izvor: Svet plus, 18.Mar.2014

Aleksandra Stojković Džidža snimala je spot za pesmu "Karta svijeta ", koju je otpevala u duetu sa Halidom Bešlićem, a da bi tom prilikom izgledala savršeno, smršala je najmanje pet kilograma.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.