NEOPISIVA TRAGEDIJA U ZNAKU BROJA 26! Bračni par se UBIO na STRAŠNU GODIŠNJICU, NISU MOGLI VIŠE DA IZDRŽE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOPISIVA TRAGEDIJA U ZNAKU BROJA 26! Bračni par se UBIO na STRAŠNU GODIŠNJICU, NISU MOGLI VIŠE DA IZDRŽE (FOTO)

26. januara 2018. godine mladić je sebi takođe oduzeo život skokom sa zgrade.

Bračni par V. N. i D. N, koji su se danas bacili sa zgrade u Borči, izvršili su samoubistvo godišnjicu smrti svoga sina. Sebi su presudili na isti način na koji je 26. januar 2018. godine učinio i on.

Pre tačno godinu dana njihov tada 31-godišnji sin ubio se skokom sa zgrade na Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića.

Nesrećni muškarac pao je na parkirani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobil, a iako je Hitna pomoć odmah izašla na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt.

Iza sebe je ostavio ženu i dete, a kako je supruga želela da on bude sahranjen u Beogradu, roditelji su se preselili u Borču, kako bi sinu bili bliže.

Cele godine nosili su crninu i svaki dan išli na groblje, ali njihovoj tuzi nije bilo leka.

Na godišnjicu sinovljeve smrti, oni su otišli do jedne nedovršene zgrade u Borči i zajedno se bacili sa nje. Ostali su na mestu mrtvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVI DETALjI TRAGEDIJE U BORČI: Roditelji nisu mogli da se izbore sa gubitkom sina, pa zajedno otišli u smrt! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Jan.2019

Muškarac (55) i žena (54) skočili su sa nedovršene zgrade u Borči BRAČNI par Nikolić, Veronika (54) i Dragan (55), danas pre podne zajedno su otišli u smrt, kada su skočili sa petog sprata nedovršene zgrade u Ulici Julije Delere u beogradskom naselju Borča. Prema nezvaničnim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.